Поштована колегинице/колега,

Попуњавањем Приступнице (коју шаљете Удружењу за физикалну и рехабилитациону медицину Србије поштом, е-маилом или је донесете) и уплатом прве месечне чланарине постајете члан Удружења.

 Ако приступате удружењу до 2 месеца пре одржавања Конгреса, прво плаћате чланарину за истекле месеце у години одржавања Конгреса на доле наведени текући рачун, а затим примените редован поступак за даље плаћање од тренутка учлањења.

Обратите пажњу на начин плаћања чланарине. Чланарину треба плаћати преко текућег рачуна 200 - 2724530101033 – 49 Код Банке поштанске штедионице, одбијањем од Ваших личних примања, а преко рачуноводства у Вашој установи (Одлука о висини чланарине која се предаје рачуноводству је у наставку овог текста), поштанском/банчином уплатницом или личном уплатом у просторијама Удружења (Сокобањска 17, Београд). Месечни износ чланарине је од 2005. године па на даље 250 динара.

Комуникацију са Удружењем можете обавити поштом на горе наведену адресу (Сокобањска 17, Београд, Институт за рехабилитацију Београд), личним доласком на исту адресу, телефоном телефоном 011 2667344, фаx: 011 2662432, на е-маил: fizijatris@gmail.com или преко контакта на сајту.

Обратите пажњу на податке које дајете о себи. Они це бити строго чувани и биће коришћени само у сврху комуникације са Вама. Заокружите црвеном оловком на Приступници шта од наведених података није за јавну употребу.

Одлука о висини чланарине

Приступница - онлине формулар

Одлука о висини чланарине

Приступница - онлине формулар  Позиви на састанке СЛД

  Позиви на састанке СЛД ДЛВ

 

 

 

      

НАСЛОВНА  -  МАПА ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ  -  КОНТАКТ  МАРКЕТИНГ  -  CREDITS
АКТИВНОСТИ  -  НОВОСТИ  -  ЧЛАНОВИ  -  ПРИСТУПНИЦА  -  ДОКУМЕНТАЦИЈА  -  КОНГРЕС  -  РЕПУБЛИЧКА КОМИСИЈА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ  -  СЕКЦИЈА СРПСКОГ ЛЕКАРСКОГ ДРУШТВА
© Удружење за физикалну и рехабилитациону медицину Србије